Bölge Müdürlüğü Yöneticilerimiz İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği Tarafından Düzenlenen Toplantıya Katılım Sağladı

21 Ağustos 2023

İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği ev sahipliğinde TİM Dış Ticaret Kompleksinde düzenlenen toplantıya Bölge Müdürümüz Sayın Hayrettin YILDIRIM başkanlığında Bölge Müdür Yardımcılarımız ve Gümrük Müdürlerimiz tarafından katılım sağlandı.
 
17 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilen toplantıda TİM&İHKİB Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa GÜLTEPE ile Bağlı Birlik Başkanları tarafından gündem maddelerine ilişkin konuşmalar yapıldı.
 
Bölge Müdürümüz Sayın Hayrettin YILDIRIM’ın konuşmaları ile devam eden toplantıda Gümrük Müdürlerimiz ve Bölge Müdürlüğü Yöneticilerimiz söz konusu gündem maddelerine ilişkin yorumlarını dile getirerek, konular özelinde gümrük işleyişi ve mevzuat uygulamaları hususunda bilgilendirmelerde bulundu.
 
İhracatın artırılması için paydaşlarımızla iş birliği ve uyum içinde çalışmanın öneminin vurgulandığı toplantı karşılıklı teşekkür ve temennilerle sonlandı.