Gümrükler Muhafaza Genel Müdürü Sayın Bekir Can USLU ve Destek Hizmetleri, Tasfiye İşleri ve Döner Sermaye Genel Müdürü Sayın Oğuzhan ŞATIROĞLU Bağlantı İdarelerimizi Ziyaret Etti

06 Ekim 2022

04.10.2022 tarihinde Gümrükler Muhafaza Genel Müdürü Sayın Bekir Can USLU ile Destek Hizmetleri, Tasfiye İşleri ve Döner Sermaye Genel Müdürü Sayın Oğuzhan ŞATIROĞLU, Bölge Müdürlüğümüz bağlantı idarelerinden İstanbul Havalimanı Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ile İstanbul Havalimanı Yolcu Salonu Gümrük Müdürlüğüne ziyarette bulundular.

Genel Müdürlerimiz Sayın Bekir Can USLU ve Sayın Oğuzhan ŞATIROĞLU idarelerimizde görevli Muhafaza Memurlarıyla bir araya geldi. Son dönemde ilgili idarelerimizde gerçekleşen başarılı çalışmalarından dolayı tüm personelimizi tebrik eden yöneticilerimiz, kaçakçılıkla mücadele çalışmalarının aynı kararlılıkla devam etmesinin önemini vurguladılar.

Bölge Müdürümüz Sayın Yalçın ÖZDEN’in de hazır bulunduğu ziyarette, ilgili idareler özelinde gerçekleşen iş ve işlemlere ilişkin yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verilmesinin ardından ziyaret sonlandırıldı.