Bölge Müdürlüğümüz İftar Programında Bir Araya Geldik

22 Ağustos 2019

Bölge Müdürlüğümüz geleneksel iftar yemeği 20 Mayıs 2019 tarihinde Bakan Yardımcımız Sayın Rıza Tuna TURAGAY’ın teşrifleri ile Bölge ve Bağlantı Müdürlük Yöneticilerimiz,  Marmara Bölge Müdürü ve Serbest Bölge Müdürlerinin katılımıyla gerçekleşmiştir.

Bölge Müdürümüz Sayın Mehmet HATİPOĞLU  iftar yemeğinde yaptığı konuşmasında, Mübarek Ramazan ayının nimetlerinden faydalanabilmek için tuttuğumuz oruçların, yaptığımız ibadetlerin kabul olmasını, ramazan ayının getirdiği huzur ve bereketin çalışanlarımızın iş ve aile yaşantısına yansımasını dilemiştir.

Bakan Yardımcımız Sayın Rıza Tuna TURAGAY yaptığı konuşmasında İstanbul Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğünün ülkemiz dış ticaretinin yarısından fazlasının gümrük işlemlerini yerine getirerek ülkemiz ekonomisine sağladığı katkının öneminden söz etmiş ve özveri ile çalışan tüm personele çalışmalarında kolaylıklar dilemiştir.
 
Sayın Bakan Yardımcımız konuşmasının ardından Bölge Müdürlüğümüz bünyesinde başarılı çalışmaları ve kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesinde gösterdikleri etkin performans ile başarı belgesi almaya hak kazanan personelimize belgelerini takdim etmiştir.