Bölge Müdürlüğümüz Bağlantı İdarelerinde Gerçekleşen Dünya Gümrük Günü Kutlamaları

05 Şubat 2024

26 Ocak Dünya Gümrük Günü tüm bağlantı idarelerimizde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Bu kutlamalar kapsamında; Bölge Müdürümüz Sayın Hayrettin YILDIRIM başta olmak üzere tüm idarecilerimiz farklı bağlantı müdürlüklerinde personelimizle bir araya geldi.

35 yılı aşkın süredir kurumuza hizmet vermiş personellerimiz ile 7440 sayılı Yapılandırma Kanunu kapsamında yürütülen çalışmalara yoğun katkı sağlayan personellerimize teşekkür belgelerinin verildiği ve yöneticilerimiz ile personelimizin bir araya geldiği kutlamalar çerçevesinde;

25 Ocak tarihinde Ambarlı Gümrük Müdürlüğünde gerçekleşen kutlamada Bölge Müdürümüz Sayın Hayrettin YILDIRIM başkanlığında Bölge Müdür Yardımcılarımız Sayın Ceylan YİĞİT UZUN, Sayın Adem DEMİRCİ, Sayın Muhammet TURSUN ile Sayın Yavuz KORKMAZ ve Şube Müdürümüz Sayın Fatma YILMAZ DAĞNIK'tan oluşan heyet personellerimizle bir araya geldi. Burada Bölge Müdürümüz tarafından Gümrük Günü özelinde konuşma gerçekleştirildi ve personellerimize teşekkür belgeleri takdim edildi.

26 Ocak tarihinde İstanbul Havalimanında gerçekleşen kutlamalar kapsamında da Bölge Müdürümüz Sayın Hayrettin YILDIRIM başkanlığında Bölge Müdür Yardımcımız Sayın Ceylan YİĞİT UZUN, Şube Müdürümüz Sayın Fatma YILMAZ DAĞNIK, Gümrük Müdürlerimiz Sayın Olgun TOPRAKÇI ve Sayın Ali GÖKDEMİR, Kaçak İstihbarat Müdürümüz Sayın Zübeyir BİLGİN, Tasfiye İşletme Müdürümüz Sayın Melik ŞEN ve görevli personellerimizden oluşan heyet Mülki İdare Amiri Sayın Doç. Dr. M. İlker HAKTANKAÇMAZ’ı makamında ziyaret etti. Havalimanı sahasında çeşitli noktalarda görevli personellerimizle bir araya gelen yöneticilerimiz personellerimizin çalışmalarında başarılar dileyerek Dünya Gümrük Gününü kutladı. Sonrasında Havalimanı Gümrük Müdürlüğü binasında tüm personel ve paydaşlarımızla bir araya gelindi. Burada Bölge Müdürümüz tarafından Gümrük Günü özelinde konuşma gerçekleştirildi ve tüm personelimiz ile kutlama pastası kesildi.

Diğer kutlamalar ise; Atatürk Havalimanı Kargo Gümrük Müdürlüğünde Bölge Müdür Yardımcımız Sayın Özge DEMİREL’in, İstanbul Deri Serbest Bölge Gümrük Müdürlüğünde de Bölge Müdür Yardımcımız Sayın Yavuz KORKMAZ ile İstanbul Endüstri ve Ticaret Serbest Bölge Müdürü Sayın Rabia GAYRETLİ ve DESBAŞ Genel Müdürü Sayın Hakan CEYLAN’ın katılımları ile teşekkür belgesi takdimi ve pasta kesimi ile gerçekleşti.