Bakanımız Sayın Mehmet MUŞ Bölge Müdürlüğümüzü ve Bağlantı Müdürlüklerimizden Yeşilköy Gümrük Müdürlüğünü Ziyaret Etti

28 Haziran 2022

Bakanımız Sayın Mehmet MUŞ, 25.06.2022 tarihinde Bölge Müdürlüğümüzü ve Bağlantı Müdürlüklerimizden Yeşilköy Gümrük Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Sayın Bakanımıza başta Bakan Yardımcılarımız Sayın Rıza Tuna TURAGAY ve Sayın Sezai UÇARMAK olmak üzere, Rehberlik ve Teftiş Başkanı Sayın Cumali SEMEĞİR, Gümrükler Genel Müdürü Sayın Mustafa GÜMÜŞ, Gümrükler Muhafaza Genel Müdürü Sayın Murat YAMAN, İthalat Genel Müdürü Sayın Mehmet AZGIN, Ticaret Araştırmaları ve Risk Değerlendirme Genel Müdürü Sayın Mehmet TAN, Ticaret Araştırmaları ve Risk Değerlendirme Genel Müdür Yardımcısı Sayın Raif CAN, Ticaret Başmüfettişleri Sayın Mehmet ERYILMAZ ve Sayın Deniz Okan SAVAŞ’tan oluşan heyet eşlik etti.

Sayın Bakanımız ve beraberindeki heyet tarafından ilk olarak Yeşilköy Gümrük Müdürlüğü’nde saha incelemesinde bulunuldu, sonrasında Bölge Müdürlüğümüze ziyaret gerçekleştirildi.

Bölge Müdürümüz Sayın Yalçın ÖZDEN ile Bölge Müdür Yardımcılarımızın, Yeşilköy Gümrük ve Bakırköy Tasfiye İşletme Müdürlerimizin, Gümrük Müdür Yardımcımız ve ilgili personelimizin hazır bulunduğu ziyarette Sayın Bakanımıza Yeşilköy Gümrük Müdürlüğü özelinde sunum yapılarak gümrük iş ve işlemleri ile ilgili bilgilendirme yapıldı.