Ticaret Bakanımız Sayın Ömer BOLAT Bölge Müdürlüğümüzü Ziyaret Etti

20 Haziran 2023
16.06.2023 tarihinde Ticaret Bakanımız Sayın Ömer BOLAT Bölge Müdürlüğümüzü ziyaret etti.

Söz konusu ziyarette; Sayın Bakanımıza başta Bakan Yardımcılarımız Sayın Sezai UÇARMAK, Sayın Rıza Tuna TURAGAY, Sayın Mustafa TUZCU ve Sayın Ö. Volkan AĞAR olmak üzere, Genel Müdürlerimiz Sayın Mustafa GÜMÜŞ, Sayın Bekir Can USLU, Sayın Yasin AYDOĞAN, Sayın Oğuzhan ŞATIROĞLU, Genel Müdür Yardımcılarımız Sayın Hüseyin Sadi ÇETİNTAŞ, Sayın Erkan ERTÜRK ve bakanlık yetkililerinden oluşan heyet eşlik etti.

Sayın Bakanımızın Bölge Müdürlüğümüze teşrifleri vesilesi ile Bölge Müdürümüz Sayın Hayrettin YILDIRIM başkanlığında, Bölge Müdür Yardımcılarımız ve Bölge Müdürlüğümüzde görevli personelimiz tarafından karşılama merasimi düzenlendi.
Yapılan karşılamanın ardından Sayın Bakanımız ve beraberindeki heyet; Bölge Müdürümüz Sayın Hayrettin YILDIRIM, Gümrük Müdürlerimiz, Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlerimiz, Tasfiye İşletme Müdürlerimiz, Laboratuvar, Personel ve Hukuk İşlemleri Müdürlerimiz ile toplantı salonunda bir araya geldi.

Sayın Bakanımızın açılış konuşmalarıyla başlayan toplantıda öncelikle yöneticilerimiz kendilerini tanıtarak Sayın Bakanımıza tebriklerini iletti.

Ardından Bölge Müdürümüz Sayın Hayrettin YILDIRIM tarafından Sayın Bakanımız başta olmak üzere Bakanlık yöneticilerimizden oluşan heyete; Bölge Müdürlüğümüz özelinde gerçekleştirilen gümrük iş ve işlemlerine ilişkin detaylı bir sunum yapılarak brifing verildi.

Sunum sonrasında Sayın Bakanımız ve Bakan Yardımcılarımız tarafından kapanış konuşmaları yapılarak toplantı sonlandırıldı.