Bakanımız Sayın Ruhsar PEKCAN Bölgemizi Ziyaret Etti

23 Ağustos 2019

Bakanımız Sayın Ruhsar PEKCAN 31 Aralık 2018 tarihinde Bölge Müdürlüğümüzü ziyaret ederek Bölge ve Bağlantı Müdürlük Yöneticilerimizle bir araya gelmiştir.

Bakan Yardımcımız Sayın Gonca YILMAZ BATUR, Gümrükler Genel Müdürü Sayın Mustafa GÜMÜŞ, Gümrükler Muhafaza Genel Müdürü Sayın Abdullah SOYLU, Tasfiye Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Rıza Mehmet KORKMAZ, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Sayın Lütfü KOP ve Risk Yönetimi ve Kontrol Genel Müdür Yardımcısı Sayın Jale ARSLAN’ın da katılımları ile gerçekleşen toplantıda Bölge Müdürlüğümüz işlemlerine ve faaliyetlerine ilişkin bilgilendirici sunum yapılmıştır.

Sayın Bakanımız söz konusu toplantıda yaptığı konuşmasında gümrük süreçlerinde çağın gereği olan araçları kullanarak, dış ticarette sunulan hizmetin verimli, hızlı ve yüksek standartta verilmesini amaçladıklarını vurgulamış, yasal olmayan ticarete set çektiklerini ve bu konuda herhangi bir taviz vermediklerini belirterek "Sloganımız, en kolay ve en güvenilir ticaretin adresi olmak." ifadesini kullanmıştır.

Aynı günün devamında bağlantımız Ambarlı Gümrük Müdürlüğü’nü ziyaret eden Sayın Bakanımız liman sahasını ve Müdürlük faaliyetlerini yerinde incelemiştir.

Müdürlük personeli ile öğle yemeğinde bir araya gelen Sayın Bakanımız personelin yeni yılını da kutlayarak, 2019 yılının sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirmesi temennisinde bulunmuştur.